<u>YEAR 11 MOCK EXAMINATIONS</u> <u>Friday 29 November – Monday 9 December 2024 Internal Exam Timetable</u>

AM START: 09.00 PM START 13.15

Friday 29 November	Monday 2 December	Tuesday 3 December	Wednesday 4 December	Thursday 5 December
$\mathbf{A}\mathbf{M}$	AM	AM	AM	AM
09.00-10.45 RE P1 1hr45mins	09.00-11.00 History P1 2hrs	09.00-10.45 Chemistry P1 1hr45mins 09.00-10.15 Comb. Sc. Chem P1 1hr15mins	09.00-11.15 English Lit. P2 Modern Texts 2hrs15	ALL NON-LANGUAGE STUDENTS REVISE 09.00-09.45 French Listening H 45mins 09.00-09.35 French Listening F 35mins 09.50-10.50 French Reading H 1hr 09.40-10.25 French Reading F 45mins 09.00-10.20 Spanish Writing H 1hr20mins
AFTER BREAK	AFTER BREAK	AFTER BREAK	AFTER BREAK	AFTER BREAK
11.30-13.00 Geography P1 1hr30mins	11.30-13.00 Maths P1 1hr30mins	11.30-13.00 Geography P2 1hr30mins	11.30-13.00 Maths Paper 2 1hr30mins	11.15-12.00 Spanish Listening H 45mins 11.15-11.50 Spanish Listening F 35mins 12.05-13.05 Spanish Reading H 1hr 11.55-12.40 Spanish Reading F 45mins 11.15-12.35 French Writing H 1hr20mins 11.15-12.20 French Writing F 1hr5mins

PM	PM	PM	PM	PM
14.00-15.45 Eng. Lang. P1	14.00-15.45 Biology P1	14.00-16.00 Art (F26)	14.00-15.45 Physics P1	14.00-15.45 Biology P2
Explorations in Creative Reading &	1hr45mins	2hrs	1hr45mins	1hr45mins
Writing				
1hr45mins	14.00-15.15 Comb.Sci.Bio P1	14.00-16.00 Creative i-Media P1	14.00-15.15 Comb Sci. Physics P1	14.00-15.15 Comb. Sci. Biology P2
	1hr15mins	(G13)	1hr15mins	1hr15mins
		2hrs		THI ISHING
		2113	(11X4 – revise)	
		14.00-16.00 D&T	(1124 Tevise)	
		2hrs		
		ZIIIS		
		14.00-15-45 Media Studies P1 (F30)		
		14.00-13-45 Media Studies 1 1 (F30) 1hr45mins		
		14.00-15.30 Business Studies Paper		
		14.00-13.50 Business Studies Paper 1hr30mins		
		14.00-15.30 Computer Science		
		1hr30mins (G19)		
		Till Solitins (G19)		
		14.00-15.30 Drama		
		14.00-15.50 Drama 1hr30mins		
		THI 30HHIIS		
		14.00-15.30 Music (F22)		
		14.00-13.50 Wusic (122) 1hr30mins		
		THI SUILINS		
		14.00-15.15 PE P1		
		14.00-13.13 FE F1 1hr15mins		
		THETSHIRIS		

<u>YEAR 11 MOCK EXAMINATIONS</u> <u>Friday 29 November - Tuesday 10 December 2024 Internal Exam Timetable</u>

Friday 6 December	Monday 9 December	Tuesday 10 December	Thursday 1i December	Friday 12 December
AM	AM			
09.00-10.45 RE P2 1hr45mins	09.00-11.15 Art 2hr15mins 09.00-11.00 Creative i-Media P2 (G20 2hrs 09.00-10.45 Business Studies Paper 2 1hr45mins 09.00-10.30 Computer Science 1hr30mins G19 09.00-10.15 PE Paper 1 1hr15mins 09.00-09.40 Media Studies Paper 2 40mins			
AFTER BREAK	AFTER BREAK	AFTER BREAK	AFTER BREAK	AFTER BREAK
11.15-13.00 Further Maths 1hr45mins All non-Further Maths students to revise for English Literature	11.30-12.30 History P2 1hr			
PM	PM			
14.15-15.10 English Lit P1 Shakespeare 55mins 15.25-16.45 Native Speakers Written Paper	14.00-15.30 Maths P3 1hr30mins			