<u>YEAR 11 MOCK EXAMINATIONS</u> <u>Monday 10 – Thursday 20 March 2025 Internal Exam Timetable</u>

AM START: 09.00 PM START 14.00

Monday 10 March	Tuesday 11 March	Wednesday 12 March	Thursday 13 March	Friday 14 March
AM	AM	AM	AM	AM
09.00-10.45 RE P1 1hr45mins	09.00-11.00 History P1 USA & Conflict and tension. 2hrs	09.00-10.45 Physics P1 1hr45mins 09.00-10.15 Comb Sci. Physics P1 1hr15mins	ALL NON-LANGUAGE STUDENTS REVISE 09.00-09.45 French Listening H 45mins	09.00-11.15 English Lit. P2 Modern Texts & Poetry 2hrs15 mins
		(11X4 – revise)	09.00-09.35 French Listening F 35mins	
			09.50-10.50 French Reading H 1hr	
			09.40-10.25 French Reading F 45mins	
			09.00-10.20 Spanish Writing H 1hr20mins	
			09.00-10.05 Spanish Writing F 1hr5mins	
AFTER BREAK	AFTER BREAK	AFTER BREAK	AFTER BREAK	AFTER BREAK
11.30-13.00 Geography P1 1hr30mins	11.30-13.00 Maths P1 1hr30mins	11.30-13.00 Geography P2 1hr30mins	11.15-12.00 Spanish Listening H 45mins	11.30-13.00 Maths Paper 2 1hr30mins
			11.15-11.50 Spanish Listening F 35mins	
			12.05-13.05 Spanish Reading H 1hr	
			11.55-12.40 Spanish Reading F 45mins	
			11.15-12.35 French Writing H 1hr20mins	
			11.15-12.20 French Writing F 1hr5mins	

PM	PM	PM	PM	PM
14.00-15.45 Eng. Lang. P1	14.00-15.45 Biology P1	14.00-15.45 Chemistry P1	14.00-16.00 Art (F26)	PW
Explorations in Creative Reading & Writing	14.00-15.45 Blology F1 1hr45mins	14.00-15.45 Chemistry F1 1hr45mins	2hrs	14.00-15.45 Biology P2 1hr45mins
1hr45mins	14.00-15.15 Comb.Sci.Bio P1 1hr15mins	14.00-15.15 Comb. Sc. Chem P1 1hr15mins	14.00-16.00 Creative i-Media P1 (G19) 2hrs	14.00-15.15 Comb. Sci. Biology P2 1hr15mins
			14.00-16.00 D&T 2hrs	
			14.00-15-45 Media Studies P1 (F30) 1hr45mins	
			14.00-15.45 Business Studies Paper 1hr45mins	
			14.00-15.30 Computer Science 1hr30mins	
			14.00-15.30 Drama 1hr30mins	
			14.00-15.30 Music (F22) 1hr30mins 9Yr11(8+1SC)	
			14.00-15.15 PE P1 1hr15mins	

<u>YEAR 11 MOCK EXAMINATIONS</u> <u>Monday 10 – Thursday 20 March 2025 Internal Exam Timetable</u>

Monday 17 March	Tuesday 18 March	Wednesday 19 March	Thursday 20 March	Friday 21 March
AM	AM			
09.00-11.15 Art 2hr15mins 09.00-11.00 Creative i-Media P2 2hrs 09.00-11.00 Computer Science P2 2hrs 09.00-10.45 Business Studies Paper 2 1hr45mins	09.00-10.45 RE P2 1hr45mins	09.00-11.00 History P2 Normans & Migration 2hrs	09.00-10.45 Further Maths P1 1hr45mins 09.00-10.15 Italian Writing 1hr15mins ALL REMAINING STUDENTS RETURN TO NORMAL LESSONS	NORMAL LESSONS
09.00-10.15 PE Paper 2 1hr15mins				
09.00-10.15 Media Studies Paper 2 1hr15mins				
AFTER BREAK	AFTER BREAK	AFTER BREAK	AFTER BREAK	AFTER BREAK
11.30-13.00 Geography P3 1hr30mins	11.15-12.45 Maths P3 1hr30mins	11.15-13.00 English Lit P1 Shakespeare & 19 th century novel 1hr45	11.15-13.00 Further Maths P2 1hr45mins 11.15-12.35 Portuguese Writing 1hr20mins ALL REMAINING STUDENTS RETURN TO NORMAL LESSONS	NORMAL LESSONS
PM	PM			
14.00-15.45 English Language P2 Writer's Viewpoints & Perspectives 1hr45mins 16.00-17.45 Native Speakers Listening & Reading for Italian, Polish, Portuguese & Spanish G20	14.00-15.45 Chemistry P2 1hr45mins 14.00-15.15 Comb.Sc. Chem. P2 1hr15mins	14.00-15.45 Physics P2 1hr45mins (11X4 revise) 14.00-15.15 Comb.Sci. Physics	14.00-15.15 Polish Writing 1hr15mins 14.00-15.20 Native Spanish Writing 1hr20mins ALL REMAINING STUDENTS RETURN TO NORMAL LESSONS	NORMAL LESSONS