<u>YEAR 13 MOCK EXAMINATIONS</u> <u>Monday 10 – Thursday 20 March 2025 Internal Exam Timetable</u>

AM START: 09.00 PM START 13.15

Monday 10 March	Tuesday 11 March	Wednesday 12 March	Thursday 13 March	Friday 14 March
AM	AM	AM	AM	AM
BLOCK B		BLOCK A	BLOCK C	BLOCK D
09.00-12.15 Art 3hrs15mins	09.00-11.00 Psychology Paper 1 2hrsmins	09.00-11.30 History Paper 1 Britain 2hrs30mins	09.00-11.00 Business Studies P2 2hrs	09.00-11.30 Spanish (L&R) G13 2hrs30mins
09.00-12.00 English Literature Love Through the Ages P1 3hrs	09.00-10.30 Further Maths 1 1hr30mins	09.00-11.15 Biology P1 2hrs15mins	09.00-11.00 Economics P2 2hrs 09.00-11.00 Ethics & Philosophy P2	09.00-11.00 Maths P2 2hrs 09.00-11.30 Sociology P2
09.00-11.30 English Language P1 Language, the Individual & Society 2hrs30mins	(NO CLASH)	09.00-11.00 Media P1 2hrs 09.00-10.40 Maths in Context P1 1hr40mins	2hrs 09.00-11.00 Physics P2 2hrs	2hrs
09.00-11.00 Politics P1 2hrs		(CLASH – J. Bermeo Asanza ONLY – supervised break)	09.00-10.30 CTEC Sport Ext. Dip Unit 4	
09.00-11.30 Comp. Sc. P1 2hrs30mins		09.00-10.30 Further Maths P2 1hr30mins	1hr30mins	
09.00-11.30 French (L&R) G13 2hrs30mins				
09.00-11.00 Chemistry P1 2hrs				
09.00-10.30 CTEC Bus. Ext. Dip. Unit				
1hr30mins				
09.00-10.30 CTEC Sport Ext. Dip. Unit				
1hr30mins 5Yr12				
PM	PM	PM	PM	PM
BLOCK C	BLOCK D	13.15-15.45 Geography P1 (Physical)	BLOCK A	13.15-15.15 Psychology P2
13.15-15.15 Business Studies P1 2hrs	13.15-15.15 Maths P1 2hrs	2hrs30mins 13.15-14.55 Maths in Context P1	13.15-15.45 History Paper 2 Cold War	2hrs
13.15-15.15 Economics P1 2hrs	13.15-15.15 Sociology P1 2hrs	1hr40mins ALL BUT NOT J.Bermeo Asanza	2hrs30mins 13.15-15.30 Biology P2 2hrs15mins	
13.15-15.15 Ethics & Philosophy P1 2hrs	13.15-15.15 Spanish (Writing) 2hrs		13.15-14.45 Further Maths P3 1hr30mins	
13.15-15.15 Physics P1 2hrs	13.15-14.15 CTEC Business Unit 2 1hr		13.15-15.15 Media P2 2hrs	

<u>YEAR 13 MOCK EXAMINATIONS</u> <u>Monday 10 – Thursday 20 March 2025 Internal Exam Timetable</u>

Monday 17 March	Tuesday 18 March	Wednesday 19 March	Thursday 20 March	Friday 21 March
AM	AM	AM	AM	AM
BLOCK B 09.00-12.30 Art (F26) 3hrs15mins 09.00-11.00 French (Writing) 2hrs 09.00-11.00 Politics P2 2hrs 09.00-11.00 Chemistry P2 2hrs 09.00-11.30 Computer Science P2 2hrs30mins 09.00-11.30 English Language P2 Diversity & Change 2hrs30mins 09.00-11.30 English Literature P2 Texts in Shared Contexts 2hrs30mins	09.00-11.30 Geography P2 (Human) 2hrs	BLOCK A 09.00-10.30 Further Maths P4 1hr30mins 09.00-10.30 Biology P3 1hr30mins Sociology P3 2hrs NO CLASH	09.00-11.00 Maths P3 2hrs 09.00-10.40 Maths in Context P2 1hr40mins	NORMAL LESSONS
PM	PM	PM	PM	PM
BLOCK C 13.15-15.15 Business Studies P3 2hrs 13.15-15.15 Economics P3 2hrs 13.15-15.15 Ethics & Philosophy P3 2hrs 13.15-15.15 Physics P3 2hrs 09.00-10.30 CTEC Sport Ext. Dip Unit 4 1hr30mins	REVISION	BLOCK B 13.15-15.15 Politics P3 2hrs 13.15-15.15 Chemistry P3 2hrs	13-15-14.45 Psychology P3 1hr30mins	NORMAL LESSONS